Την τελευταία του «επίσκεψη» στο Κορωπί έκανε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Ελληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με τους οποίους συνεργάστηκε για περίπου 2,5 χρόνια και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια.
Ο «Ολλανδός» ήταν συγκινημένος και το κλίμα ήταν αναμφίβολα φορτισμένο, στο «αντίο» του στους παίκτες.
«Θέλω να ξέρετε πως όλες μου οι αποφάσεις ήταν πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Πάντα αυτό σκεφτόμουν. Επίσης, θέλω να σας πω ότι εγώ είμαι σίγουρος για εσάς. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, αρκεί να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Αν το κάνετε, θα πετύχετε».
Στη συνέχεια, ο Αναστασίου αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, με μια γνώριμή του ατάκα. «Καλή συνέχεια, boys», είπε στους πρών, πια, παίκτες του, ο 42χρονος προπονητής.
Διονύσης Δεσύλλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.