Ισπανία

Πανάκριβα τα εισιτήρια για το φιλικό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα!

«Χρυσό» πρόκειται να πληρώσουν το εισιτήριο οι Αμερικανοί φίλαθλοι μιας και οι τιμές για το φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν φτάσει στα ύψη.

Σε επίπεδα ρεκόρ έχουν φτάσει οι τιμές των εισιτηρίων για το Clasico που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου στο Μαϊάμι για το International Champions Cup ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο Hard Rock Stadium.

Σε σχετική αναζήτηση στο Stubhub οι τιμές για τα «μαγικά χαρτάκια» ξεκινούν από 640 δολάρια και φτάνουν μέχρι τα 20.000 δολάρια. Η γενική πώληση των εισιτηρίων αρχίζει στις 20 Μαρτίου και η προπώληση τρεις μέρες νωρίτερα στις 17 του ίδιου μήνα.


Αρχικός στόχος των διοργανωτών ήταν το εισιτήριο να είναι οικονομικό και να κοστίζει περίπου γύρω στα 180 ευρώ δολάρια και οι θέσεις VIP να έφταναν τα 800 ευρώ. Ενδεχομένως η αυξημένη ζήτηση και τ Ωστόσο με την μέχρι τώρα πρόθεση που διαφαίνεται οι αρμόδιοι έχουν επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις απίστευτες τιμές, ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων των Μαδριλένων, Εμίλιο Μπουτραγκένιο δήλωσε: « το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα είναι το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο που μπορεί να δει ένας φίλαθλος του ποδοσφαίρου».

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x