Stoiximan Super League

Παίρνει ευκαιρία ο Βλαχομήτρος στην ΑΕΚ

Στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ θα βρεθεί ο Ανδρέας Βλαχομήτρος. Ο νεαρός επιθετικός θα πάρει μια ευκαιρία από τον Μανόλο Χιμένεθ να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της «Ένωσης».

Τη δυνατότητα ενός ακόμα νεαρού να σταθεί στο ρόστερ της θα διερευνήσει η ΑΕΚ.

Έχοντας δείξει βελτίωση μετά την επιστροφή του από τη σερβική Γιαβόρ (με 10 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στην Κ-20 και καλή παρουσία στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας) ο Ανδρέας Βλαχομήτρος μπήκε στην αποστολή του τελευταίου αγώνα με τον Πανιώνιο.


Αυτό ήταν ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος σκοπεύει να πάρει τον 20χρονο επιθετικό στην προετοιμασία της «Ένωσης» στην Πολωνία. Εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του και γιατί όχι, να κερδίσει μια θέση στην ομάδα της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x