Ισπανία

Παίκτης της Βαλένθια ο Βιέτο

Παίκτης της Βαλένθια είναι και τυπικά από σήμερα ο Λουτσιάνο Βιέτο, αφού οι «νυχτερίδες» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την Ατλέτικο για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μπορεί το σίριαλ να κράτησε μερικές μέρες, αλλά τελικά η Βαλένθια ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Λουτσιάνο Βιέτο.

Ο Αργεντινός επιθετικός που μετά και την προσθήκη του Ντιέγκο Κόστα δεν χωρούσε στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε, θα συνεχίσει την καριέρα του στις «νυχτερίδες» με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ομάδα του Μαρθελίνο να διατηρεί οψιόν αγοράς, εφόσον θέλει να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη.


Ο 24χρονος, του οποίου η μεταγραφή από τη Βιγιαρεάλ στην Ατλέτικο κόστισε 20 εκατ. ευρώ, δεν έπιασε ποτέ στους «ροχιμπλάνκος» έχοντας από το 2015 μόλις ένα γκολ, ενώ έχει παραχωρηθεί και στη Σεβίλλη με τη μορφή δανεισμού, που πάλι δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x