Αγγλία

Ούτε που το συζητά για Αγουέρο η Μαν. Σίτι

Καμία πρόθεση να μπει έστω και σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με άλλες ομάδες για την πώληση του Σέρχιο Αγουέρο δεν έχει η Μαν. Σίτι.

Γρήγορα έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια περί αποχώρησης του Σέρχιο Αγουέρο στο τέλος της σεζόν η Μαν. Σίτι.

Όπως μετέδωσε το Sky Sports, η διοίκηση των «πολιτών» δεν μπαίνει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με άλλες ομάδες για την πώληση του Αργεντινού φορ, παρότι ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει το καλοκαίρι και ήδη ακούγονται ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης ως μνηστήρες.


O 28χρονος άσος έχει συμβόλαιο ως το 2019 και όπως διαρρέεται από τη Σίτι τον αντιμετωπίζουν ακόμη ως αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Φέτος ο Κουν έχει 18 γκολ σε 26 εμφανίσεις, ωστόσο έχει χάσει τη θέση του αναντικατάστατου που μέχρι πρότινος απολάμβανε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x