Stoiximan Super League

Οργή στον Παναθηναϊκό για την τιμωρία έδρας

Έξαλλοι είναι στον Παναθηναϊκό για την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ομάδα. «Για ένα άδειο μπουκάλι, τέτοια τιμωρία;», διερωτώνται οι «πράσινοι». Κατατέθηκε έφεση.

Με έκπληξη και οργή υποδέχτηκαν στον Παναθηναϊκό την απόφαση του πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League να επιβάλει ποινή μιας αγωνιστικής για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs.

Οι «πράσινοι» σχολίαζαν πως η συγκεκριμένη «καμπάνα» τους επιβλήθηκε απλώς για ένα άδειο μπουκάλι που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και έλεγαν πως αν επιβάλλονται ποινές κεκλεισμένων των θυρών για τέτοια πταίσματα, τότε σχεδόν κανένα ματς δεν θα γινόταν με κόσμο.


Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να εκτίσει την ποινή του στο πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος (η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα), εφόσον η «καμπάνα» δεν εξαφανιστεί μετά την έφεση, που έχει ήδη κατατεθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x