Stoiximan Super League

Οι αποδεσμεύσεις φέρνουν Μασούντ στον Παναθηναϊκό!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προανήγγειλε αποδεσμεύσεις ξένων παικτών στη συνέντευξη Τύπου. Φουλάρουν για Μασούντ οι πράσινοι.

Μεταγραφικές κινήσεις προανήγγειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά καθώς οι συζητήσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται πηγαίνουν αρκετά καλά.

Αρχικά, στην περίπτωση του Ιμπάρμπο, εκτιμάται ότι σύντομα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις με τον Κολομβιανό να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μια κίνηση η οποία θα ελευθερώσει μια θέση ξένου παίκτη στην ομάδα και θα την γλιτώσει από το βαρύτατο συμβόλαιό του.

Βάσει πληροφοριών, στην περίπτωση αυτή, οι πράσινοι άμεσα θα κινηθούν για την απόκτηση του Μασούντ από τον Πανιώνιο μόλις υπάρξει η λύση του συμβολαίου του Ιμπάρμπο. Μάλιστα, η εκτιμάται ότι η μεταγραφή του Μασούντ δεν θα δυσκολέψει καθώς υπάρχει μια ρήτρα 200.000 ευρώ την οποία οι πράσινοι μπορούν να καλύψουν και να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Ωστόσο θα υπάρχουν και άλλες αποδεσμεύσεις παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν θα αποτελέσει ο Ιβάνοφ αλλά και ο Σάμπα με τους υπεύθυνους να βάζουν πλώρη –στη συνέχεια- για την απόκτηση σίγουρα ενός επιθετικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x