Ιταλία

«Ο Μπερλουσκόνι λίγο έλειψε να πεθάνει»

Σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο γιατρός του, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, ανέφερε σε δηλώσεις του πως η ζωή του Ιταλού, κινδύνευσε σοβαρά!

Τον… χάρο με τα μάτια του είδε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σε νεότερες δηλώσεις του, ο γιατρός του Ιταλού πολιτικού και ιδιοκτήτη της Μίλαν, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, ανέφερε πως όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και η υγεία του κινδύνευε σοβαρά. Μάλιστα, ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Μπερλουσκόνι λίγο έλειψε να πεθάνει!

«Την Κυριακή η αριστερή κοιλία της καρδιάς του ήταν σε μια οξεία κρίση. Οι εξετάσεις έδειξαν σοβαρή αορτική ανεπάρκεια. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να διορθωθεί. Η αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας πρέπει να γίνει μέσα στην εβδομάδα, συν μια αποκατάσταση που εκτιμούμε ότι θα διαρκέσει ένα μήνα», είπε αρχικά.

«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι λίγο έλειψε να πεθάνει. Έφθασε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ανησυχούσε και το ξέραμε. Ήταν σε σοβαρή κατάσταση, βρισκόταν σε κρίση. Ο Μπερλουσκόνι θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αντικατασταθεί το πρόβλημα στη βαλβίδα του. Ο Σίλβιο είναι ένα άτομο που θέλει να ζήσει μέχρι τα 130, ωστόσο το πρόβλημα της υγείας του πήρε δυσάρεστη τροπή», ολοκλήρωσε ο Δρ. Αλμπέρτο Ζανγκρίλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x