Stoiximan Super League

Μόνο αδιάφορος δεν είναι ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη θα ψάξει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μία νίκη που θα του δώσει ψυχολογία ενόψει του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας και πάλι με τους «πράσινους».

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το σημερινό παιχνίδι είναι παράξενο για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θέλουν τη νίκη κόντρα στους «πράσινους» αλλά δεν θέλουν να… αδειάσουν από δυνάμεις ενόψει του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.


Για αυτό το λόγο ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να κάποιες ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπρκιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάχοφ με τον Κάνιας, με τον Ενρίκε και τον Κάμπος στα πλάγια. Ρόλο οργανωτή θα πάρει ο Μπίσεσβαρ, ενώ ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Μάτος, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Κάτσε, Ουάρντα, Πέλκας και Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x