Stoiximan Super League

Μόνη με Πανιώνιο η ΑΕΚ

Χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου της θα δώσει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο η ΑΕΚ. Η έφεση της «Ένωσης» θα εκδικαστεί την άλλη βδομάδα, οπότε θα παίξει οριστικά κεκλεισμένων των θυρών την Κυριακή.

Από την προσεχή κιόλας Κυριακή θα αρχίσει να πληρώνει τα «σπασμένα» του αγώνα με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ.

Μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, που προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών, αποκλεισμό της έδρας της για δυο αγωνιστικές και πρόστιμο 70.750 ευρώ, η «Ένωση» κατέθεσε έφεση.

Το ίδιο έκανε, δε, και για τα πρόστιμα που της επιβλήθηκαν για τη συμπεριφορά των οπαδών της στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο από την ΠΑΕ, οι εφέσεις αυτές δεν προλαβαίνουν να εκδικαστούν αυτή την εβδομάδα και ορίστηκε να συζητηθούν την προσεχή Τετάρτη, 13 Απριλίου.

Κάτι που σημαίνει ότι το προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και εφόσον δεν μειωθεί η ποινή της ΑΕΚ, την άλλη αγωνιστική θα την εκτίσει στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των πλέι-οφ.

Πέραν της απουσίας του κόσμου της, πάντως, η «Ένωση» δεν θα παραταχθεί με άλλα προβλήματα στο κυριακάτικο παιχνίδι, καθώς ο Γκουστάβο Πογιέτ είδε όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης και (εκτός του τιμωρημένου Σιμόες) να τίθενται στη διάθεσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x