Stoiximan Super League

«Μένει στον Παναθηναϊκό ο Εβαντζελίστα»

Πιθανότατη παρουσιάζεται η παραμονή του Λούκας Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό για μια ακόμα σεζόν από δημοσίευμα στην Ιταλία.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Λούκας Εβαντζελίστα, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία.

Ο Βραζιλιάνος μέσος (που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ουντινέζε) έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στους «πράσινους», ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα.


Αυτό θεωρεί λοιπόν ως πιθανότερη εξέλιξη και η ιστοσελίδα «udineseblog.it», η οποία αναφέρει ότι ο παίκτης δεν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα που ανήκει. Κι αυτό διότι «πιθανότατα θα παραμείνει για άλλη μία χρονιά στον Παναθηναϊκό με τον Στραματσόνι», όπως αναφέρεται συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x