Με στόχο το 4/4 στα play offs ταξιδεύει στην Αθήνα ο Ηρακλής για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Απόλλωνα Σμύρνης 18:00).
Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της Ριζούπολης τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, παρότι ο τελευταίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως τον τραυματισμό του (σφίξιμο στον προσαγωγό). Η συμμετοχή του Αργεντινού σέντερ μπακ θα αποφασιστεί λίγο πριν τη σέντρα.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μπαρτολίνι, Πασάς, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Κάσσος και Τσιλιγκίρης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.