Stoiximan Super League

Μαγνητική ο Μαουρίσιο και αγωνία στον ΠΑΟΚ

Σε μαγνητική θα υποβληθεί ο Μαουρίσιο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του, ωστόσο, το πρόγραμμα ήταν σχετικά χαλαρό. Όσοι αγωνίστηκα βασικοί κόντρα στους Αρκάδες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι κυκλικές ασκήσεις ενδυνάμωσης. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ρουμάνο ήταν ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος έχει μαζέψει υγρό στο γόνατο στην περιοχή της κάκωσης και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί με τη μέγιστη ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη, με απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία (17.00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x