Αγγλία

«Λαβράκι» από την Ουντινέζε θέλει ο Κλοπ

Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 21χρονο Πολωνό μέσο, Πιοτρ Ζιελίνσκι, αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Ουντινέζε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας.

Η τακτική του Γίργκεν Κλοπ να στελεχώνει τα ρόστερ των ομάδων που προπονεί, κατά κύριο λόγο με νεαρούς παίκτες, φαίνεται πως θα γίνει και στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Ουντινέζε, Κριστιάνο Τζιαρέτα, οι «Reds» ενδιαφέρονται για τον 21χρονο Πολωνό μέσο της ομάδας, Πιότρ Ζιελίνσκι.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ουντινέζε έκανε την αποκάλυψη στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Punto Zero».

«Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λίβερπουλ και μάλιστα έντονο. Ο Ζιελίνσκι κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος και πολλές ομάδες της Premier League τον κοιτάζουν», ήταν τα λόγια του.

Όπως αναφέρει η «Liverpoolecho», από πλευράς Λίβερπουλ επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον Πολωνό χαφ -που αγωνίζεται δανεικός από την Ουντινέζε στην Έμπολι- και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Με τη φανέλα της Έμπολι, ο Ζιελίνσκι μετράει φέτος 31 εμφανίσεις, 4 γκολ και 6 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x