Stoiximan Super League

Και ο Βιγιάρ στη λίστα της ΑΕΚ

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με δημοσίευμα να υποστηρίζει πως έχει προταθεί στην «Ένωση» ο μεσοεπιθετικός της Βαγιαδολίδ, Χουάν Βιγιάρ.

Αυξάνονται οι υποψήφιοι στόχοι της ΑΕΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με διάφορους ατζέντηδες και γραφεία μάνατζερ να προτείνουν ποδοσφαιριστές στην «Ένωση».

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, το τελευταίο όνομα που προτάθηκε στον «Δικέφαλο» είναι εκείνο του μεσοεπιθετικού της Βαγιαδολίδ, Χουάν Βιγιάρ.


Πρόκειται για 29χρονο εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες, και το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο παίκτες φαίνεται πως «ψάχνεται» να φύγει από την ομάδα του, ενώ προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με 30 συμμετοχές και έχει πετύχει 9 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x