Stoiximan Super League

Η λίστα του Μπέντο είχε... αποχωρήσεις

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τη λίστα... αποχωρήσεων που παρέδωσε ο Πάολο Μπέντο στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού

Μετά από μια συνάντηση διοίκησης και προπονητή για μεταγραφικού περιεχομένου θέματα, το 99% των ρεπορτάζ κάνει λόγο για τη λίστα του κόουτς. Μια λίστα με ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, τα οποία φανερώνουν και τις προτεραιότητες της ομάδας στο...παζάρι ακόμα και αν δεν είναι καλοκαιρινό, αλλά αυτό του Γενάρη.

Στη συνάντηση λοιπόν που είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών, όντως υπήρξε παράδοση λίστας από πλευράς του 47χρονου τεχνικού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αλλά δεν ήταν μια λίστα με παίκτες που θέλει ο Μπέντο ν' αποκτήσει η ομάδα του. Ήταν μια λίστα στην οποία υπήρχαν ονόματα παικτών του Ολυμπιακού τους οποίους δεν υπολογίζει ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”. Με βάση μάλιστα τις πληροφορίες τα ονόματα δεν ήταν και... λίγα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πλάνο που έχει ο Μπέντο για τις αποχωρήσεις των Πειραιωτών. Αυτό το θέμα ήταν που απασχόλησε σε μεγάλο βαθμό τον Πορτογάλο, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να δείχνει ότι δεν “καίγεται” να μιλήσει για ενίσχυση του ρόστερ, πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των αποχωρήσεων. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι η επόμενη συνάντηση που θα έχουν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό με τον Μπέντο, μπορεί να βγάλει ειδήσεις για μεταγραφές των “ερυθρόλευκων”. Η χθεσινή συνάντηση δεν ήταν αυτή που θα καθορίσει τις μεταγραφικές κινήσεις των πειραιωτών, τα σπουδαία μετατίθενται για το νέο έτος.

Πάντως αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι υπάρχει ένας ακόμα παράγοντας που είναι πολύ πιθανό να επηράσει τα μεταγραφικά δρώμενα στον Ολυμπιακό. Ως γνωστόν κάποιοι παίκτες των πειραιωτών έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Λούκα Μιλιβόγεβις Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι αν πρωταθλητές Ελλάδος δεχθούν μια δελεαστική πρόταση για τον Σέρβο (με τον όρο δελεαστική εννοούμε τουλάχιστον 15 εκ. ευρώ) και ο Μιλιβόγεβιτς πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, τότε ασφαλώς και θα μιλάμε για νέα δεδομένα στη μεταγραφική πολιτική του Ολυμπιακού.

Αυτή τη στιγμή πάντως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν “θέμα” στο κέντρο της άμυνας και η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με ηγετικές ικανότητες θα ήταν η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τους πειραιώτες, καθώς τον Φλεβάρη υπάρχουν και τα δύο ματς με την Οσμάνλισπορ για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη πλευρά βέβαια οφείλει κάποιος να επισημάνει, ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ έξι κεντρικούς αμυντικούς (Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσο, Βιάνα, Σιόβα και Βούρο) και είναι ζήτημα αν θα πάρει κι άλλον ο οποίος μάλιστα θα προορίζεται για βασικός. Ίσως γ' αυτό και ο Πορτογάλος να θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα θέματα των αποχωρήσεων κι εν συνεχεία να συζητήσει με τη διοίκηση για την απόκτηση παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x