Όλοι τους, πλην ενός, πήραν τίτλους.
Αυτός ο ένας ήταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι, που όμως, είχε θέσει κάποιες βάσεις στο ρόστερ της Τσέλσι και απομακρύνθηκε γιατί ... ήταν το θύμα της αλλαγής εποχής στον σύλλογο με την απόκτηση του πακέτου των μετοχών από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, το καλοκαίρι του 2004.
Είναι ακόμα περήφανος για το έργο του, αν και έχει μείνει με το παράπονο από τη στιγμή που δεν του είπαν ούτε ένα «ευχαριστώ».
Οι Βιάλι, Αντσελότι και Ντι Ματέο, έχουν να επιδείξουν και τρόπαια από το πέρασμά τους από την Τσέλσι.
Ας δούμε συνοπτικά γιατί οι οπαδοί των «μπλε» μπορούν να αισιοδοξούν για την πρόσληψη του Κόντε...
Τζιανλούκα Βιάλλι: Βρέθηκε στον πάγκο της Τσέλσι και με την ιδιότητα του παίκτη – προπονητή ταυτόχρονα. Ιστορία στην προπονητική δεν είχε μετά τους «μπλε» πέρα από ένα καταστροφικό πέρασμα από τη Γουότφορντ και αποσύρθηκε. Ωστόσο, με τους «μπλε», γεύτηκε επιτυχίες! Ανέλαβε μετά τον Γκούλιτ, το 1998 πήρε το Κύπελλο Κυπελλούχων στον τελικό της Στοκχόλμης απέναντι στη Στουτγκάρδη, ενώ, η ομάδα έφτασε στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ αλλά και του Σούπερ Καπ Ευρώπης! Πήρε επίσης το Κύπελλο του 2000 επικρατώντας στον τελικό, της Άστον Βίλα, έστειλε την Τσέλσι για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, τον Σεπτέμβρη του 2001 απολύθηκε.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο england365.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.