Ισπανία

Γκριεζμάν: «Δεν μετανιώνω που έμεινα στην Ατλέτικο»

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με άλλο σύλλογο προκειμένου να φύγει από την Μαδρίτη τον Ιανουάριο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν επιμένει πως δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας στην απόφασή του να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης παρά τις αρκετές προτάσεις που λέγεται πως είχε το καλοκαίρι.

Όπως υποστηρίζει το Sky Sports, οι «ροχιμπλάνκος» ετοιμάζονται για την φυγή του 26χρονου ποδοσφαιριστή αυτό το καλοκαίρι με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι οι βασικές υποψήφιες.


Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε στο γαλλικό κανάλι Telefoot: «Δεν μετανιώνω που έμεινα στην Ατλέτικο. Ήταν επιλογή μου και είμαι χαρούμενος με αυτή, παρότι δεν έχω σκοράρει για 7 αγώνες. Θα σκοράρω ξανά σύντομα».

Ερωτώμενος για πιθανή μεταγραφή του τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο Γκριεζμάν ήταν απόλυτος: «Όχι. Επιπλέον θα έρθουν ο Ντιέγκο Κόστα και ο Βιτόλο και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Αυτές οι δύο ενισχύσεις θα μας κάνουν καλό. Μια συμφωνία αποχώρησης; Δεν συζητάω τέτοια πράγματα με τον πρόεδρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x