Stoiximan Super League

Φάουστο Ρόσι για την ΑΕΚ! (video)

Παίκτη από τη Γιουβέντους φέρεται να «χτυπάει» η ΑΕΚ! Σύμφωνα με δημοσίευμα, η «Ένωση» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 25χρονο μέσο Φάουστο Ρόσι. Δείτε την πορεία του Ιταλού μέσου.

Στη Γιουβέντους και το πρόσωπο του Φάουστο Ρόσι φέρεται να βρίσκει η ΑΕΚ τον μέσο που ψάχνει για να συμπληρώσει το ρόστερ της.

Όπως αναφέρει το «calcionews24», η «Ένωση» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 25χρονο μέσο που ανήκει στη «Γηραιά Κυρία».

Το θέμα μάλιστα παρουσιάζεται αρκετά προχωρημένο, ώστε η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών να χαρακτηρίζεται αρκετά πιθανή.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Φάουστο Ρόσι θα μπορούσε να είναι μια λύση για την ΑΕΚ και η Ελλάδα είναι ένα βήμα μακριά. Ο Ρόσι είναι ελεύθερος μετά τον δανεισμό του από τη Γιουβέντους στην Προ Βερτσέλι και μπορεί να καταλήξει στην ελληνική Σούπερ Λίγκα. Αρχικά υπήρχαν επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή και είναι πιθανό να καταλήξει στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Ο Ρόσι θα ήθελε να συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αφού έχει φιλοδοξίες να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και οι εκπρόσωποί του επιδιώκουν να μεταγραφεί ως ελεύθερος. Η ΑΕΚ φαίνεται να βλέπει θερμά το θέμα και οι δυο πλευρές είναι τόσο κοντά, ώστε να είναι πολύ πιθανή η συμφωνία».


Ο Φάουστο Ρόσι είναι γέννημα-θρέμμα του Τορίνο και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γιουβέντους. Το 2010 δόθηκε με τη μορφή συνιδιοκτησίας στη Βιτσέντζα, όπου αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο, πριν η «Γηραιά Κυρία» δαπανήσει 1,7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει και πάλι δικό της εξ ολοκλήρου. Έπειτα δόθηκε δανεικός στην Μπρέσια, όπου έπαιξε επίσης 1,5 σεζόν και ήταν αναντικατάστατος με 46 συμμετοχές.

Στη συνέχεια ο Ρόσι έπαιξε δυο χρόνια στην Primera Division, ως δανεικός στις Βαγιαδολίδ και Κόρδοβα (όπου είχε 31 και 24 συμμετοχές αντίστοιχα). Σκόραρε μάλιστα το νικητήριο γκολ της Βαγιαδολίδ στη μεγάλη νίκη της 8ης Μαρτίου 2014 επί της Μπαρτσελόνα. Όσο για την περσινή σεζόν, την πέρασε επίσης ως δανεικός στην Προ Βερτσέλι.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ιταλίας και ειδικά με αυτή των Ελπίδων μετράει 24 συμμετοχές και 1 γκολ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x