Stoiximan Super League

Έρχεται για την ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς

Θέμα χρόνου είναι η επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ. Ο Σουηδός αναμένεται στην Ελλάδα για να σφραγίσει τη συμφωνία με την «Ένωση» και να πιάσει αμέσως δουλειά ως νέος τεχνικός διευθυντής.

Έτοιμη να υποδειχθεί ξανά τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι η ΑΕΚ. Όπως έγινε γνωστό από την Πέμπτη, η «Ένωση» έχει καταλήξει στον Σουηδό για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η σοβαρότητα, το υψηλό επίπεδο του και η άριστη γνώση της ευρωπαϊκής μεταγραφικής αγοράς έκαναν τον πρώην στόπερ -και νυν πετυχημένο μάνατζερ- μια εξαιρετική επιλογή για την αντικατάσταση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Άλλωστε, δείγματα του άψογου επαγγελματισμού του είχε δείξει και ως ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», ενώ δείγμα της εκτίμησης που χαίρει (και) στην πατρίδα του είναι ο ντόρος που προκάλεσε στα σουηδικά ΜΜΕ η επικείμενη πρόσληψή του από την ΑΕΚ.

Κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα την Παρασκευή, με τον Μαϊστόροβιτς να φτάνει στη χώρα μας, να σφραγίζει τη συμφωνία του με τον σύλλογο και κατόπιν να πιάνει αμέσως δουλειά, αφού το γραφείο του στα Σπάτα είναι ήδη έτοιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x