Ιταλία

«Έκλεισε» νεαρό γκολτζή η Γιούβε (video)

Στην απόκτηση του Σιμόνε Γκανζ φαίνεται πως προχώρησε η Γιουβέντους, κλείνοντας τον παίκτη για το καλοκαίρι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Γιουβέντους φαίνεται πως θα είναι αυτή του Σιμόνε Γκανζ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μαουρίτσιο Γκαντς στο «Sportitalia».

Οι «μπιανκονέρι», σύμφωνα με τον πατέρα του παίκτη, θέλουν διακαώς τον 21χρονο επιθετικό της Κόμο, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία της Ιταλίας, μετρώντας 14 γκολ σε 28 συμμετοχές!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ίντερ (μεταξύ άλλων) αποκάλυψε πως παρότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, ο γιος του έχει συμφωνήσει με τη «Γηραιά Κυρία» για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών!

Ο Μαουρίτσιο Γκανζ, αρχικά τόνισε: «Υπέγραψε με τη Γιουβέντους συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών» και συνέχισε: «Θα δούμε πως θα τα πάει την επόμενη χρονιά, αλλά ελπίζω ότι θα του δοθεί η ευκαιρία να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γκανζ είναι προϊόν των ακαδημιών της Μίλαν, όμως ουδέποτε πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα των «ροσονέρι».

Δείτε video με το νεαρό γκολτζή:



Επιμέλεια: Φανούρης Ροδίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x