Αγγλία

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην Άρσεναλ»

Αβέβαιος για το μέλλον του στην Άρσεναλ, μετά τον δανεισμό του στη Μπόρνμουθ τη φετινή σεζόν, παρουσιάστηκε ο Τζακ Γουίλσιρ.

Καμία πρόθεση να... κοροϊδέψει τον εαυτό του δεν έχει ο Τζακ Γουίλσιρ.

Ο Άγγλος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μπόρνμουθ, παραδέχθηκε πως μόνο σίγουρη δεν είναι η επιστροφή του στην Άρσεναλ, κάτι για το οποίο πριν δύο μήνες, όταν ακόμα βρισκόταν σε αυτή, θεωρούσε βέβαιο.


«Πραγματικά δεν έχω σκεφτεί για το μέλλον μου, πέρα από το να έχω μία γεμάτη σεζόν και απλά να βελτιωθώ ως παίκτης. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην Άρσεναλ ή κάπου αλλού», δήλωσε αρχικά.

«Εάν με ρωτούσατε δύο μήνες πριν εάν θα τελείωνα την καριέρα μου στην Άρσεναλ, θα έλεγα ''Ναι, φυσικά''. Δύο μήνες πριν δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου να είμαι εδώ, αλλά να που είμαι και το απολαμβάνω», προσέθεσε.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x