Euro

Βέργης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο πιο σκληρός διαιτητής για τους γηπεδούχους στο Καραϊσκάκη με την Κροατία»

Ο Βασίλης Βέργης αποκάλυψε τους δύο διαιτητές που έχουν οριστεί για τα ματς μπαράζ της Εθνικής με την Κροατία.

Αν και η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους δύο διαιτητές που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια μπαράζ της Εθνικής με την Κροατία, ο Βασίλης Βέργης αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τους… εκλεκτούς της FIFA.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε, στο πρώτο ματς του Ζάγκρεμπ ορίστηκε ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι, ενώ τον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» θα τον διευθύνει ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς.

Κι αν ο πρώτος περνά «απαρατήρητος», ο δεύτερος δημιουργεί... πονοκεφάλους. Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Βέργης σχολίασε πως «πρόκειται για τον πιο σκληρό διαιτητή για γηπεδούχοι ομάδα που θα μπορούσε να ορίσει η παγκόσμια ομοσπονδία. Δεν δίνει ούτε του αγγέλου του νερό»!

Μάλιστα, πρόσθεσε και τον... άκρως θετικό απολογισμό που έχουν οι Κροάτες όταν τους σφυρίζει ο Κάιπερς. Οι προσεχείς μας αντίπαλοι μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία με το εν λόγω ρέφερι.

Τέλος, ο Βέργης σχολίασε δεικτικά τη τιμωρία-σκάνδαλο του Κώστα Μανωλά από τη FIFA, ο οποίος θα χάσει το πρώτο ματς. Αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν μία Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε ανάλογη τιμωρία 27 μέρες μετά την τέλεση του υποτιθέμενου αδικήματος και πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς… Αυτό τα λέει όλα για την FIFA, η οποία θυμήθηκε αίφνης να τιμωρήσει τον Μανωλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x