Stoiximan Super League

Απρόοπτο με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Ατομικό έκανε την Πέμπτη ο Μάρκους Μπεργκ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού λόγω ίωσης. Απουσίασαν και πάλι Ζέκα και Κοτσόλης. Ενοχλήσεις για Αναγνωστόπουλο.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκους Μπεργκ στην εντός έδρας αναμέτρηση (17/04, 19:00) του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο Σουηδός ταλαιπωρείται από ίωση και έκανε ατομικό την Πέμπτη, ενώ είχε χάσει τα δύο προηγούμενα ματς του «τριφυλλιού» κόντρα σε Βέροια (3-2) στη Λεωφόρο και Αστέρα στην Τρίπολη (0-0) λόγω καρτών. Ούτε ο Αναγνωστόπουλος προπονήθηκε κανονικά αισθάνθηκε πόνους στο ισχύο λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα.

Ο Στέφανος Κοτσόλης και ο Κάρλος Ζέκα απουσίασαν ξανά με άδεια. Ο πρώτος ταλαιπωρείται επίσης από ίωση και ο Πορτογάλος δεν μπορούσε να δώσει το «παρών» για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Ντάνιελ Πράνιτς συνέχισε τη θεραπεία του.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, πάσες και παιχνίδι, ενώ θα προπονηθούν την Παρασκευή στις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x