Η σημερινή προπόνηση ήταν καθοριστική αναφορικά με τις πιθανότητες του Ελαμπντελαουί να τεθεί στη διάθεση του Σίλβα για το ντέρμπι, ωστόσο η χθεσινή αισιοδοξία περί συμμετοχής του Νορβηγού στο πρόγραμμα της ομάδας, δεν επαληθεύτηκε.
Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου
Ο διεθνής αμυντικός δεν κατάφερε ούτε σήμερα να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο παίκτης δε βγήκε καν στο γήπεδο. Ο Ομάρ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να προπονηθεί αύριο στου Ρέντη και αν δεν τα καταφέρει τότε θα μείνει εκτός αποστολής και τη θέσητου στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Σαλίνο.
Αντιθέτως, ο Μαζουάκου και ο Σιόβας έκαναν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και είναι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα. Σε ότι αφορά τον Σάσα Ζντίελαρ, ο Σέρβος μέσος έκανε ατομικό και θα είναι εκτός αποστολής για το ντέρμπι της Κυριακής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.