Αγγλία

Απάντησε σε Λίνεκερ και Σκόουλς ο Μουρίνιο: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς που με αγαπούν...»

Η κόντρα του Ζοσέ Μουρίνιο με τους τηλεκριτικούς στο Νησί συνεχίζεται...

Ακόμα ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και τους δύο νυν τηλεκριτικούς, Γκάρι Λίνεκερ και Πολ Σκόουλς εκτυλίχθηκε μετά τη λήξη του αγώνα της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος των Λέστερ, Έβερτον, Μπαρτσελόνα και Τότεναμ, εξαπέλυσε επίθεση στον Πορτογάλο με αφορμή την αντίδραση του τελευταίου σε μία από τις χαμένες ευκαιρίες του Ράσφορντ ενώ ο θρύλος της Γιουνάιτεντ κατέκρινε για ακόμα μία φορά το αγωνιστικό επίπεδο των «κόκκινων διαβόλων», χαρακτηρίζοντας υπεύθυνο τον προπονητή της ομάδας.

Όπως ήταν φυσικό, ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για τα σχόλιά τους και όπως ήτανε επίσης φυσικό, ρωτήθηκε για τα όσα είπαν: «Θα καλούσα αυτούς τους ανθρώπους να καθίσουν στον πάγκο ως προπονητές. Αλλά, νομίζω ότι είναι καλύτερο να κάνεις διακοπές στα Μπαρμπέιντος και μετά να κάθεσαι στην τηλεόρασή σου...

Αφήστε να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς που με... αγαπούν. Παίζω στο Champions League 14 χρόνια και έχω προκριθεί 14 φορές από τους ομίλους. Τα δύο χρόνια που δεν έπαιξε Champions League, κέρδισα το Europa League και τις δύο φορές», είπε ο Πορτογάλος έχοντας τον τελευταίο λόγο σε ακόμα ένα επεισόδιο της κόντρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x