Stoiximan Super League

Αλλαγή στάσης του Γκαλαμπίνοφ για Παναθηναϊκό

Σε δεύτερες σκέψεις οδηγείται ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, που λόγω των επιλογών του στην Ιταλία έχει στο μυαλό του και το τριφύλλι. Πιθανό να γίνει επαφή και με τον Αθανασιάδη.

Μπορεί ο 29χρονος επιθετικός της Τζένοα να μην ξετρελάθηκε όταν άκουσε πριν μέρες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αυτό δε σημαίνει όμως ότι ήταν κάθετα αρνητικός. Αυτό που ειπώθηκε από τον Γκαλαμπίνοφ στον Νταμπίζα στη τελευταία τους επαφή ήταν ότι έχει προτεραιότητα την Ιταλία.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον υψηλόσωμο Βούλγαρο φορ, γιατί όπως γράφει η Livesport η Φροζινόνε που θα παίζει τη νέα σεζόν στη Serie A, απέσυρε το ενδιαφέρον της. Πλέον για τον Γκαλαμπίνοφ υπάρχει η πρόταση της Φότζια, η οποία όμως είναι στη δεύτερη κατηγορία και αυτό τον προβληματίζει και τον κάνει να ξανασκέφτεται την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να κάνει την μεταγραφή του βασικού φορ πριν τις 5 Αυγούστου, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι αν ο Αθανασιάδης μείνει ελεύθερος από την Μακάμπι οι Δώνης και Νταμπίζας θα έχουν μια διερευνητική επαφή μαζί του. Όπως είναι γνωστό στη λίστα υπάρχει ο Πέκχαρτ, αλλά όπως έχουμε επαναλάβει δεν αποτελεί προτεραιότητα η περίπτωση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x