Όσο η ΑΕΚ κινείται στην αγορά για «κανόνι» τόσο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σχετικά με τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο για τους «κιτρινόμαυρους». Έτσι, μετά το «Kicker», που ασχολήθηκε με τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς, τώρα ήρθε το «mozzartsport» για τον Μάρκο Ντέβιτς.
Συγκεκριμένα, οι Σέρβοι αναφερόμενοι στην Παρτιζάν, την οποία απασχολεί ο 32χρονος επιθετικός, τονίζουν πως η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς δίνει ισχυρό προβάδισμα στην Ένωση.
Μάλιστα, κάνουν λόγο για γρήγορες κινήσεις από την πλευρά των κιτρινόμαυρων, που ήδη μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αλλά και του εκτελεστικού διευθυντή έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τον έμπειρο φορ. Τέλος, τονίζεται πως το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα για την ΑΕΚ.
Ο Ντέβιτς ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν, ωστόσο, δεν υπολογίζεται και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Οι Ρώσοι δεν θα απαιτήσουν πολλά χρήματα για την παραχώρησή του, αφού το συμβόλαιό του παίκτη λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
Γιάννης Σταυρόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.