Γ' Εθνική

«Παίζει» και η αναβολή στο Θύελλα-ΑΕΚ

Ακόμα και το σενάριο να μην γίνει αυτήν την εβδομάδα το Θύελλα-ΑΕΚ είναι πιθανό, λόγω του αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί με το γήπεδο της αναμέτρησης. Προορίζει Ράμα για βασικό ο Δέλλας.

Άγνωστο παραμένει το που θα γίνει –και αν θα γίνει- το Θύελλα Ραφήνας – ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένο την Κυριακή (9/2, 15:00) στο πλαίσιο της 17η αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Η περίπτωση να διεξαχθεί στην κανονική έδρα των γηπεδούχων, στη Ραφήνα απορρίφθηκε για λόγους ασφαλείας, διότι αναμένεται να δώσουν το παρών στο ματς αρκετοί φίλοι της Ένωσης και το συγκεκριμένο γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Μέχρι χθες το πιο πιθανό σενάριο ήταν να επιλεγεί το Μενίδι και παραμένει το επικρατέστερο σενάριο. Η απόφαση θα ανακοινωθεί από την ΕΠΟ εντός της ημέρας (7/2), ενώ θα προηγηθούν νέες επαφές μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και της Αστυνομίας με την Ομοσπονδία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αναβληθεί η αναμέτρηση.

Μέσα ο Ράμα

Σε περίπτωση που εν τέλει γίνει το ματς, είναι πιθανόν ο Τραϊανός Δέλλας να χρησιμοποιήσει τον Ρενάλντο Ράμα και θεωρείται πως θα είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του Αλβανού μέσου ώστε να πείσει ότι θα πρέπει να είναι μέλος της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Η ενδεκάδα που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε μέσα τους Γεωργέα, Τσιρίλο και Ντακόλ. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει με τον τελευταίο και πριν το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, αλλά ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε.
Ο Καραγκιολίδης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Πεταυράκης θα παίξει αριστερά και ο Τσουκαλάς δεξιά, ενώ ο Ρόβας με τον Σταθάκη θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Οι Κορδέρο-Ανάκογλου θα είναι στον άξονα, έχοντας τον Ράμα αριστερά τους και τον Πλατέλλα δεξιά τους, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπρέσεβιτς θα παίξει ο Γροντής.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x