Μια... ανάσα από την Βαγιαδολίδ βρίσκεται ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο 29χρονος φόργουορντ που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στην καριέρα του από τραυματισμούς, φαίνεται έτοιμος για το comeback στην δράση και μάλιστα στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, στην ACB.
Από το 2005 ως το 2012 άνηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού, ωστόσο έχει να αγωνιστεί ουσιαστικά εδώ και τέσσερα χρόνια. Πριν δύο έτη είχε προσπαθήσει να επανέλθει στα παρκέ, αλλά και τότε δεν τα κατάφερε, λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό υπήρξαν επαφές του παίκτη με τον ΠΑΟΚ, που δεν «καρποφόρησαν». Όσον αφορά το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς, λέγεται πως θα έχει διάρκεια ενός έτους, με τις υπογραφές να... έρχονται την προσεχή εβδομάδα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.