Ισπανία

«Όχι» Νεϊμάρ σε Ρεάλ

Την απόφαση να απαντήσει αρνητικά στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας πράξη την επιθυμία του να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα, έλαβε ο Νεϊμάρ.

Τέλος στα όνειρα που είχαν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ έβαλε ο Νεϊμάρ, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση που είχε δεχθεί από τον ισπανικό σύλλογο.

Όπως αποκαλύπτει η καταλανική Sport, ο πρόεδρος της «βασίλισσας» σκόπευε να διαθέσει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για να προσθέσει ακόμη ένα αστέρι στο ρόστερ της ομάδας του, όμως ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιθυμεί να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και όχι στην «αιώνια» αντίπαλό της.

Για να δελεάσουν οι Μαδριλένοι τον διεθνή άσο σκόπευαν να του προσφέρουν ένα εξαιρετικό συμβόλαιο και μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είχε καλύτερο από εκείνον.

Επίσης, θα είχε 70% εκμετάλλευση των εσόδων από την πώληση των εμφανίσεών του.

Μάλιστα, οι Νεϊμάρ, πατέρας και γιος, δεν είχαν καμία επαφή με τη διοίκηση της Ρεάλ και τόνιζαν πως η μόνη επικοινωνία με τους Μαδριλένους θα είναι στο Σούπερ Καπ Ισπανίας, εφόσον κατακτήσουν το ερχόμενο Σάββατο το Κύπελλο Ισπανίας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x