Τη μόλις δεύτερη ήττα της στο γερμανικό πρωτάθλημα μετά από 21 αγώνες γνώρισε η Άλμπα. Δύο μέρες αφότου είδε τον Παναθηναϊκό να τη νικά στο Βερολίνο, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχασε με 87-80 στην παράταση από τους Σκάιλαϊνερς στη Φρανκφούρτη.
Ο Τζαμέλ ΜακΛίν με 24 πόντους, μαζί με τους Λέον Ραντόσεβιτς και Άλεξ Ρένφρο που πρόσθεσαν 14 και 12 αντίστοιχα, πάλεψαν περισσότερο από τους Κυπελλούχους Γερμανίας, που πάντως παραμένουν στην κορυφή του πίνακα (19-2).
Η Μπάγερν σάρωσε με 117-80 την Τούμπινγκεν εκτός έδρας με 20 πόντους του Πάουλ Τσίπσερ, αλλά παραμένει τρίτη (17-4), πίσω από την Μπάμπεργκ (18-3) που πέρασε με 75-63 από την έδρα της Μπρεμερχάφεν.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






