Βόλεϊ

Ξανά στο εξωτερικό η Χαντάβα

Έναν χρόνο μόνο κράτησε η παραμονή της Εύας Χαντάβα στην Ελλάδα, αφού μετά την φετινή της παρουσία στα Βριλήσσια άνοιξε πάλι τα φτερά της για το εξωτερικό, συμφωνώντας με την Λοκομοτίβ Μπακού.

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει την καριέρα της η Εύα Χαντάβα, η οποία συμφώνησε σε όλα με ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Έναν χρόνο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα για τα Βριλήσσια, η 23χρονη ακραία αποφάσισε να ανοίξει ξανά τα φτερά της, υπογράφοντας με την Λοκομοτίβ Μπακού.


Πρόκειται για ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x