Ελλάδα

Κίνα, έρχεται ο ΠΑΟ

Με τελικό προορισμό την Κίνα αναχωρεί σήμερα ο βράδυ ο Παναθηναϊκός για μια σειρά από φιλικά παιχνίδια με ομάδες της χώρας.

Με τελικό προορισμό την Κίνα αναχωρεί σήμερα ο βράδυ ο Παναθηναϊκός για μια σειρά από φιλικά παιχνίδια με ομάδες της χώρας.

Σκοπός της… αποστολής αυτής είναι να κάνει ένα μεγάλο «άνοιγμα» προς την Ανατολή, αρχής γενομένης από μια χώρα η οποία αγαπά το μπάσκετ.


Στην αποστολή συμμετέχουν οι Διαμαντίδης, Μπατίστ, Γκιστ, Σκορδίλης, Κάρι, Παππάς, Γιάνκοβιτς, Πινγκ Σανγκ, Χαραλαμπόπουλος, Διαμαντάκος, Γκιουζέλης και Αποστολίδης.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στην Κίνα, όπως γνωστοποιήθηκε από την ΚΑΕ, έχει ως εξής (τοπικές ώρες):

ΣΗΜΕΡΑ
21:50 Αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη.

ΠΕΜΠΤΗ 12/9
00:40 αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Γκουάνγκ Ζου.
16:00 άφιξη στην Γκουάνγκ Ζου και μετάβαση στη Φοσάν, όπου θα καταλύσει η αποστολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/9
11:00 Συνέντευξη Τύπου, παρουσία του Παναθηναϊκού, εκπροσώπων της πόλης και της ομάδας της Φοσάν, αλλά και της επαρχίας Γκουάνγκ Ντονγκ.

12:00 Ανοιχτή προπόνηση για το κοινό. Την ίδια ώρα, οι παράγοντες της ομάδας Φοσάν Λονγκ Λάιονς θα παραθέσουν γεύμα στα στελέχη του Παναθηναϊκού.

19:30 Λονγκ Λάιονς Φοσάν - Παναθηναϊκός (φιλικό).

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/9
Αναχώρηση για το Πεκίνο.
16:30 Προγραμματισμένη άφιξη στο Πεκίνο. Συναντήσεις του διευθυντή Marketing της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλία Κατσογιάννη, με στελέχη εταιρειών της Κίνας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/9
10:30 Αντιπροσωπία των παικτών του Παναθηναϊκού θα επισκεφτεί το διεθνές σχολείο Γιουκέν του Πεκίνου, όπου θα μοιράσει δώρα από το PAOSHOP, με σκοπό να έρθει ακόμα πιο κοντά στην τοπική κοινωνία.

19:00 Forum όπου θα παρουσιαστεί σε επίσημους προσκεκλημένους από τον κυβερνητικό και τον αθλητικό χώρο της Κίνας η ομάδα του Παναθηναϊκού και θα γίνει ανάλυση της δυναμικής της, ενώ θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα. Η εκδήλωση θα γίνει στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Τσιν Χουά. Θα ακολουθήσει ανοιχτή προπόνηση στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/9
Αντιπροσωπία του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στο «Καλοκαιρινό Παλάτι» του Πεκίνου για εθιμοτυπική επίσκεψη. Το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση επί κινέζικου εδάφους.

ΤΡΙΤΗ 17/9
00:10 Αναχώρηση από το Πεκίνο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Η άφιξη της ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται στις 09:05.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x