Stoiximan Super League

Κατέθεσε έφεση ο ΟΦΗ

Δικαίωση σε δεύτερο βαθμό για να καταφέρει να πάρει άδεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο επιδιώκει η ΠΑΕ ΟΦΗ με την έφεση που κατέθεσε στην ΕΠΟ.

Όπως αναμενόταν, ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Γρηγορίου κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να εκδικαστεί μέχρι την Τετάρτη (29/05) η το αργότερο την Πέμπτη (30/05) η έφεση της κρητικής ομάδας από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Στον φάκελο ο ΟΦΗ παραθέτει και κάποιες περαιτέρω διευκρινήσεις που του ζητήθηκαν στην εξέταση που έγινε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο και ελπίζει ότι και αυτές θα παίξουν τον ρόλο τους έτσι ώστε η κρητική ΠΑΕ να μπορέσει να πάρει άδεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό που τονίζουν στην κρητική ΠΑΕ είναι ότι υπάρχουν ελπίδες δικαίωσης σε δεύτερο βαθμό και αν η Δευτεροβάθμια Επιτροπή δεν σταθεί στο γράμμα του νόμου η ομάδα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει άδεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x