Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού στο προσεχές παιχνίδι με την Κέρκυρα επέστησε ο Παύλος Δερμιτζάκης.
Ο 44χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας και να τα δώσουν όλα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όπου παίζεται η παραμονή της ομάδας.
«Ξεχάστε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και επικεντρωθείτε σε αυτό με την Κέρκυρα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Πρέπει να παίξουμε με ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να μην εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων», είπε μεταξύ άλλων ο Ελληνας τεχνικός.
Από κει και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους «ερυθρόλευκους» έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Τέλος, όλοι οι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται για την κυριακάτικη αναμέτρηση, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Λουσέρο. Πιθανότερος αντικαταστάτης του Αργεντινού μέσου είναι ο Χρήστος Μίνγκας.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






