Ελλάδα

Έτοιμος για Κορόιβο…

Για την Αμαλιάδα, μέσω Αθήνας, θα αναχωρήσει τα απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή του Κολοσσού Ρόδου.

Αυτό, ώστε το Σάββατο να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κορόιβο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Κυπέλλου μπάσκετ.

Η προετοιμασία των «θαλασσί» ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής στο Βενετόκλειο και, στη συνέχεια, η αποστολή θα μεταβεί οδικώς και αεροπορικώς στον προορισμό της.


Στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά θα βρίσκονται οι εξής 11 παίκτες: Νώντας Παπαντωνίου, Χριστόφορος Στεφανίδης, Ματ Ραμ, Άγγελος Τσάμης, Τσαντ Προύιτ, Γιάννης Γεωργαλλής, Τρέβις Σίμπσον, Μπαμπάλε Όσμπι, Μανώλης Κουκουλάς, Σάββας Ματσαμάς και Γιώργος Δανάς.

Την ερχόμενη Κυριακή, ο Κολοσσός θα αγωνιστεί στο κλειστό της Περιβόλας κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και τη Δευτέρα στην Αθήνα με τον Πανελευσινιακό, πριν επιστρέψει στο «σμαραγδένιο νησί».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x