Γενικά

Επιμένει στην ιστορία του ο Πιστόριους

Οι έρευνες για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ ολοκληρώθηκαν με τον Όσκαρ Πιστόριους να επιμένει ότι πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη σύντροφό του.

Ατύχημα εξακολουθεί να χαρακτηρίζει τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ, ο Όσκαρ Πιστόριους. Το μοντέλο έπεσε νεκρό από τις σφαίρες του όπλου του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά ο τελευταίος μετά την ολοκλήρωση των ερευνών για την υπόθεση συνεχίζει να υποστηρίζει πως πυροβόλησε κατά λάθος-θεωρώντας πως επρόκειτο για διαρρήκτη-την άτυχη κοπέλα.

Ο 26χρονος αθλητής θα παραστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου στις 19 Αυγούστου, την ημέρα που η εκλιπούσα θα γιόρταζε τα 30α της γενέθλια. Οι εισαγγελείς ζητούν να καταδικαστεί ο Πιστόριους για φόνο εκ προμελέτης.

Η διαδικασία θα καθυστερήσει, αφού η πλευρά του Πιστόριους θα ενημερωθεί για τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί σε βάρος του από τους κατήγορους και θα ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Η δίκη δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά η έναρξή της δεν αναμένεται νωρίτερα από το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x