MOTO GP

Επιφυλάσσεται ο Μάρκεθ

Τις δοκιμές του Σαββάτου περιμένει ο Μαρκ Μάρκεθ για να δει το ρυθμό της Repsol Honda.

Ικανοποιημένος παρά την πτώση που είχε στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα Philip Island της Αυστραλίας που φιλοξενείται το 16ο γκραν πρι της σεζόν παρουσιάστηκε ο Μαρκ Μάρκεθ.

Ο αναβάτης της Repsol Honda, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αυστραλία, στη δεύτερη περίοδο έτρεξε με τη δεύτερη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να μην βγάλει συμπεράσματα.


«Η πρώτη ημέρα δοκιμών στην Αυστραλία εξελίχτηκε πολύ καλά. Ιδιαίτερα στις πρωινές δοκιμές. Είναι κρίμα που είχαμε πτώση στη δεύτερη περίοδο και αναγκάστηκα να βγω με τη δεύτερη μοτοσικλέτα η οποία δεν είχε το ίδιο στήσιμο. Θα δούμε πως θα πάνε οι δοκιμές και αύριο και αν θα καταφέρουμε να πιάσουμε το ρυθμό της πρώτης περιόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x