Γενικά

Εξάδα για Βουγιούκα

Την έκτη θέση στη σπάθη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας που πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη, κατέκτησε η Βάσω Βουγιούκα.

Την έκτη θέση στη σπάθη κατέλαβε η Βάσω Βουγιούκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας που πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αν και δεν κατάφερε να ξεπεράσει στα προημιτελικά το εμπόδιο της Ιταλίδας Ιρένε Βέκι και να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο ταμπλό των «64» και εκεί επικράτησε αρχικά της Χιν Γουάι Λαμ από το Χονγκ Κονγκ με 15-2, στη συνέχεια της Γιάνα Εγκοριάν από τη Ρωσία (15-8) και τελικά της Λι Ράγιν από την Κορέα (15-14).


Στους άνδρες, ο Θοδωρής Νάκης που είχε προκριθεί με εντυπωσιακό τρόπο στους «64» του ξίφους ασκήσεως με πέντε νίκες σε έξι αγώνες, ηττήθηκε με 15-11 από τον Ρώσο Αλεξέι Κοβάσκι στο πρώτο ματς και κατετάγη 40ος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x