Την πρόθεσή του να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, εφόσον του ζητηθεί, εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter o Μαρκ Γκασόλ.
Ο παίκτης των Γκρίζλις και κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ για το 2013 έγραψε πως εφόσον ο Χουάν Ορένγα, πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ, του ζητήσει να αγωνιστεί τότε αυτό το καλοκαίρι θα βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του στους «φούριας ρόχας».
Αυτό μεταφράζεται σε έναν… πονοκέφαλο λιγότερο για τον Σέρτζιο Σκαριόλο που δεν υπολογίζει στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ενώ δύσκολα θα έχει στη διάθεση του τον Σερζ Ιμπάκα.
Si Juan Orenga lo considera oportuno, ire a competir este verano con mis companeros.
— Marc Gasol (@MarcGasol) June 22, 2013
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






