Στο ΙΑ’ τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών, εκδικάζεται την Τετάρτη η περίφημη «υπόθεση των κασετών» που είχε καταγγείλει την άνοιξη του 2011 ο Αλέξης Κούγιας και ο Σωτήρης Βοργιάς και βασίζονταν σε ηχογραφημένες συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί.
Κατηγορούμενος είναι ο Αχιλλέας Μπέος, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της «απόπειρας εκβίασης» του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα, στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2010 και έληξε 0-1 με το αλήστου μνήμης πέναλτι στον Βύντρα.
Ως μάρτυρες έχουν κληθεί να καταθέσουν ο Γιώργος Δαλούκας, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Νικόλας Πατέρας, ο Αλέξης Κούγιας, ο Κύρος Βασάρας, ο Βασίλης Τεροβίτσας και ο Σωτήρης Βοργιάς.
Να τονιστεί, ότι για την ίδια υπόθεση, ο Αχιλλέας Μπέος είχε μηνύσει τον Νικόλα Πατέρα.
Θυμίζουμε ότι η υπόθεση είχε πρωτο-εισαχθεί στις 9 Ιανουαρίου 2012, αλλά αναβλήθηκε για τις 8/1/2013 λόγω απουσίας του δικηγόρου του Αχιλλέα Μπέου και επειδή ο κατηγορούμενος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Ναυπλίου όπου βρισκόταν προφυλακισμένος.
Στις 8/1/2013 η υπόθεση αναβλήθηκε επ’ αόριστον λόγω παρέλευσης ωραρίου και πήρε δικάσιμο για την Τετάρτη 19/6/2013.
Κάτι αντίστοιχο με την τελευταία αναβολή, πιθανόν να συμβεί και αυτή τη φορά, καθώς η υπόθεση είναι πρότελευταία στο πινάκιο και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να εκδικασθεί.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






