Euroleague

Διαμαντίδης: «Ισοφαρίσαμε… τίποτα περισσότερο»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως τίποτα δεν έχει κριθεί.

Χάρισε με το τρίποντο 8’’ πριν τη λήξη σημαντική νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμως ο Δημήτρης Διαμαντίδης κράτησε χαμηλούς τόνους.

Ο Καστοριανός γκαρντ εξήγησε πως το «τριφύλλι» απλά ισοφάρισε τη σειρά, συμπληρώνοντας ότι η «Μπάρτα» είναι μια ομάδα έμπειρη.

«Ισοφαρίσαμε τη σειρά, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ δύσκολη ομάδα. Ισοφαρίσαμε… τίποτα περισσότερο. Είναι έμπειρη ομάδα. Η Μπαρτσελόνα ήταν και παραμένει το φαβορί.Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια και να είμαστε έτοιμοι», είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Νικήσαμε απόψε, όμως κανείς παίκτης δεν μπορεί να νικήσει μία ομάδα. Όλοι έκαναν καλή δουλειά όπως και το τεχνικό επιτελείο. Τώρα συνεχίζουμε. Η ανηφόρα είναι μεγάλη. Το σημαντικό για αυτή την ομάδα είναι ότι είτε κερδίσει είτε χάσει είναι μαχητική. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά».

Όσο για τον αγώνα; «Καταφέραμε να φέρουμε το ματς στο σουτ. Είναι και θέμα τύχης. Βάλαμε ένα, έχασαν ένα και πήρε μια σημαντική νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x