Stoiximan Super League

«Υπερβολική η αντίδραση του Χακόμπο»

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό, την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ, καθώς και τις εξελίξεις στο μέτωπο… Χακόμπο μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χούμπ Στέφενς.

Στον ΠΑΟΚ επιδιώκουν να αντιστρέψουν το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, μετά την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό.

Ο Χουμπ Στέφενς με δηλώσεις του στη Nova ελπίζει ότι η θετική αύρα που θα φέρουν οι Έλληνες διεθνείς, μετά την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα δώσει ώθηση στον ΠΑΟΚ.

Ο Σανθ Χακόμπο πάντως, όπως φαίνεται, δεν βοηθάει την κατάσταση, όπως αφήνει να εννοηθεί, ο Ολλανδός τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Στέφενς:

«Ελπίζω οι Έλληνες διεθνείς επιστρέφοντας να έφεραν μαζί τους θετική ενέργεια και να τη διοχετεύσουν και στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Εργαστήκαμε δεκατέσσερις ημέρες πολύ σκληρά αφήνοντας πίσω μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

- Με πιο «καθαρό» μυαλό έπειτα από τόσες ημέρες έχετε εντοπίσει τι δεν πήγε καλά εκείνο το βράδυ;

«Ναι, αλλά δε χρειάστηκε να περάσει τόσος καιρός για να το καταλάβουμε. Ξέρουμε τι δε δούλεψε σωστά, το συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές κι ελπίζω να έμαθαν από αυτό».


- Με την ευκαιρία της αναφοράς σας στους διεθνείς, θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο για την πρόκριση της Εθνικής στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στη Βραζιλία;


«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ειδικά για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε σ' ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Νομίζω πως είναι καλό όταν συμβαίνει , μαθαίνουν από αυτό και είναι μια διδακτική εμπειρία. Επίσης είναι καλό για την Ελλάδα. Έκαναν πραγματικά καλή δουλειά».

- Πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο ένα θέμα που ανέκυψε με τον Σανθ Χακόμπο. Είναι κάτι που θα θέλατε να σχολιάσετε;

«Ναι, έγινε ένα συμβάν χτες στην προπόνηση και - πιστέψτε με - η υπομονή είναι πάντα καλός σύμβουλος, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που η αντίδρασή του ήταν υπερβολική και δεν μπορέσαμε να το δεχτούμε. Αυτός ήταν ο λόγος που τον τιμωρήσαμε μέχρι τη Δευτέρα κι ελπίζω να το σκεφτεί, μαθαίνοντας από αυτό».

- Είναι ένα μήνυμα που αφορά μόνον το συγκεκριμένο ή έχει να κάνει με όλους τους ποδοσφαιριστές;


«Αυτό ισχύει πάντα, δεν έχει να κάνει μόνο με έναν ποδοσφαιριστή. Είναι για όλη την ομάδα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε να κάνει με έναν παίκτη και πρέπει οι υπόλοιποι να γνωρίζουν πως η ομάδα είναι πάνω από όλους. Όχι ο καθένας ατομικά».

- Ένας - ακόμη - σημαντικός αγώνας την Κυριακή, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Άρη στην Τούμπα. Έχετε εικόνα του αντιπάλου και ποιες σκέψεις σας για την επικείμενη αναμέτρηση μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας;

«Ναι, γνωρίζουμε πως είναι ντέρμπι και πως ο Άρης θα έρθει για να «πολεμήσει» διεκδικώντας αυτόν τον αγώνα. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να δείξουμε πως μάθαμε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, πρέπει να «πολεμήσουμε» για να πάρουμε τη ρεβάνς από εκείνον τον αγώνα και είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε για τον κόσμο μας», είπε κλείνοντας ο Ολλανδός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x