Βόλεϊ

Δεν αλλάζει ώρα το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Απορρίφτηκε το αίτημα για αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό της Volleyleague –λόγω του ότι πέφτει σχεδόν πάνω στην φιέστα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού- και εκτός απροόπτου προχωράμε… βάσει προγράμματος.

Στις 19:00, το βράδυ της Κυριακής, θα ξεκινήσει ο πέμπτος τελικός της Volleyleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Με ψήφους 3-0, η επιτροπή της ΕΣΑΠ απέρριψε το αίτημα της NOVA και των Πειραιωτών που ζητούσαν να μετατεθεί η έναρξη του αγώνα για τις 17:30 λόγω του ότι στις 20:30 είναι προγραμματισμένη η φιέστα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάπως έτσι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί όπως ακριβώς ήταν αρχικά προγραμματισμένο, καθώς και το συνδρομητικό κανάλι δεν είναι διατεθειμένο να φτάσει… στα άκρα.

Μεγάλο ρόλο στην οριστική, όπως όλα δείχνουν, απόφαση φαίνεται πως έπαιξε και η έντονη αντίδραση του «δικεφάλου του βορρά», ο οποίος μετά από εντολή Σαββίδη απείλησε πως αν αλλάξει η ώρα, τότε η ομάδα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί (και παρά το ότι σε ένα τέτοιο σενάριο θα κινδύνευε μέχρι και με υποβιβασμό).

Αξίζει να σημειωθεί πως για να αλλάξει η παραπάνω απόφαση υπάρχει μόνο ένας τρόπος, ο οποίος… δεν βγαίνει χρονικά. Να συσταθεί, δηλαδή, τετραμελής επιτροπή (δύο εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και δύο της NOVA) και να υπάρξει νέα ψηφοφορία. Ωστόσο, για κάτι τέτοιο, βάσει καταστατικού, απαιτούνται δέκα μέρες, περιθώριο που δεν υπάρχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x