Γαλλία

Βρήκε ομάδα ο Καντέ

Αν και πάτησε τα 35, ο Σεντρίκ Καντέ δεν δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γάλλος αμυντικός μετά την αποχώρησή του από την Σοσό, ήρθε σε συμφωνία με την Αζαξιό.

Παίκτης της Αζαξιό θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Σεντρίκ Καντέ.

Ο 35χρονος Γάλλος αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς μερικές μέρες μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Σοσό συμφώνησε με τους Κορσικανούς.

Η Αζαξιό, όπως και η Σοσό, την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος αφού υποβιβάστηκαν από τη «Ligue 1».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x