Ιταλία

«Βλέπει» Πάτο η Γιουβέντους

Την περίπτωση του Αλεσάντρε Πάτο εξετάζουν στη Γιουβέντους, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Βραζιλία.

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Γιουβέντους φαίνεται πως βρίσκεται ο Αλεσάντρε Πάτο. Σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας, οι «μπιανκονέρι» έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Κορίνθιανς για την απόκτηση του πρώην επιθετικού της Μίλαν.

Ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να επιθυμεί τον δανεισμό του Πάτο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Από τη μεριά τους οι διοικούντες της Κορίνθιανς τονίζουν που είναι «ανοιχτοί» στην παραχώρησή του αλλά μόνο με κανονική μεταγραφή.

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του Βραζιλιάνου επιθετικού, τη στιγμή που η Γιουβέντους πιέζει και για την απόκτηση του Πάμπλο Οσβάλντο από την Σαουθάμπτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x