Stoiximan Super League

«Βλέπει» Νέτσιντ η Άντερλεχτ

«Φευγάτος» είναι στον ΠΑΟΚ ο Τόμας Νέτσιντ, όμως βελγική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Τσέχος φορ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άντερλεχτ!

Δεν αποδώσει τα αναμενόμενα στον ΠΑΟΚ ο Τόμας Νέτσιντ και οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως μέσα στον Γενάρη θα επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Τσέχος επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός και μέχρι στιγμής 19 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις), έχοντας πετύχει 3 γκολ και μοιράσει 2 ασίστ στους συμπαίκτες του σε 448’ χρόνο συμμετοχής.

Από την πλευρά του, ο Χουμπ Στέφενς φέρεται ήδη να ψάχνει έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Σαλπιγγίδη και του Αθανασιάδη για να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Νέτσιντ, όμως, δεν θα πρέπει να ανησυχεί για το μέλλον του, αφού η ιστοσελίδα «anderlecht-online» υποστηρίζει πως η Άντερλεχτ κινείται για δύο μεταγραφές τον Γενάρη και ο διεθνής άσος είναι στο μεταγραφικό της στόχαστρο.

«Επίσης, παρακολουθείται ο 24χρονος, Τόμας Νέτσιντ, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο παίκτης παίζει αυτή τη παίζει ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, όπου δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x