Με μεγάλη τους χαρά θα συμμετάσχουν οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά που θα διοργανώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα είναι προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη. «Δεν το σκεφτήκαμε ούτε λεπτό όταν μας ήρθε η πρόσκληση», δήλωσε ο προπονητής της «ομάδας του λαού», Ερέζ Εντελστάιν, ενώ από τη μεριά του ο αρχηγός Γκάι Πνίνι ανέφερε πως ο «3D»: «Ήταν ένας πραγματικός νικητής, ένας αμυντικός μεγάλης κλάσης και μία μπασκετική ιδιοφυΐα».
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα λάβουμε μέρος στο τουρνουά που είναι αφιερωμένο στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν το σκεφτήκαμε ούτε λεπτό όταν μας ήρθε η πρόσκληση. Είναι τιμή μας και ανυπομονούμε να εκπροσωπήσουμε τους φιλάθλους μας που πάντα ήξεραν και εκτιμούσαν έναν τόσο μεγάλο παίκτη όπως ο Διαμαντίδης και απόδειξη ήταν το χειροκρότημα στο γήπεδό μας, που ερχόταν ως αντίπαλος. Για εμάς, θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να προετοιμαστούμε για μία μακρά και δύσκολη σεζόν. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα δημιουργήσει μία τρομερή ατμόσφαιρα», δήλωσε ο προπονητής, Ερέζ Εντελστάιν.
Από την πλευρά του, αρχηγό της Μακάμπι, Γκάι Πνίνι, είπε: «Ο Διαμαντίδης έχει μία πλούσια και πολύ όμορφη ιστορία παίζοντας κόντρα στη Μακάμπι. Τον νικήσαμε, μας νίκησε και μπορώ να σας πω, ως ένας που τον έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές, πως πάντα υπήρχε ένα επίπεδο σεβασμού το οποίο προερχόταν από το γεγονός πως ήταν ένας πραγματικός νικητής, ένας αμυντικός μεγάλης κλάσης και μία μπασκετική ιδιοφυΐα. Για εμάς, αυτό το τουρνουά θα μας προσφέρει την ευκαιρία να τεστάρουμε τους εαυτούς μας κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






