Για τον αντικαταστάτη του Μπράιαν Ραντλ κινείται ήδη η Μακάμπι Τελ Αβίβ! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport5.co.il», ο Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε τη Δευτέρα (19/10) σε αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με κάποια από τα εσωτερικά του όργανα.
Το τελευταίο διάστημα, ο Ραντλ ταλαιπωρούνταν από ζαλάδες, με αποτέλεσμα να μην ήταν σε θέση να αγωνιστεί ούτε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά ούτε και στο ματς πρωταθλήματος με την Μπνέι Χερζλίγια.
Συνεπώς, στην «ομάδα του λαού» δεν θέλουν να ρισκάρουν άλλο περιμένοντας και έτσι έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να τον αντικαταστήσουν, όπου φέρονται δύο να είναι οι επικρατέστεροι.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






